Våra erbjudanden

Hyr en expert!

Varför anlita någon på heltid, som ändå inte kan göra jobbet lika bra som en verifierad Google-expert.

Bland våra kunder hittar man börsnoterade bolag, små och medelstora företag samt PR-byråer med Google Ads i portföljen som vill erbjuda sina slutkunder ökad expertis.


Vi arbetar i huvudsak med tre olika upplägg men kan också skräddarsy lösningar för ett specifikt behov. Vi utför gärna en revision / kvalitetskontroll av ert nuvarande upplägg. Läs mer här för att se nägra fördelar med att välja oss som långsiktig partner.

Hyr Google Ads-strateg

Våra strateger har rullande referenser från mindre företag upp till marknadsledande miljardomsättande koncerner. Att anlita en expert av oss på några timmar per månad kan göra extrem skillnad. Vi har lyckats generera miljonintäkter på månatlig basis genom endast några timmars konsultarbete i veckan. Läs gärna igenom detta innan du väljer en annan aktör.

– dedikerad konsult med CV
– ingen uppsägningstid
– full transparens
– annonseringskostnaden oavkortat till Google
– effekt från start
– gratis support
– prismatchning (vi matchar gärna en konkurrerande offert)
– gratis grundläggande SEO-revision och webbanalys.
– vi lämnar garantier beträffande avkastning

Hyr en google expert
Google Ads - Procent på försäljning

Procent på försäljning

Vi sätter upp miljöer som krävs för optimal lead-farming och hög konverteringsfrekvens. När kunden köper er tjänst/produkt tar vi vår försäljningsprocent som arvode, och inte ett öre mer! Det hela är ett beprövat och gammalt provisions-koncept. Det nya är att det sker helt digitalt.

– mycket svårslaget win-win-upplägg
– inga fasta kostnader
– full transparens
– ingen uppsägningstid

Pay Per Leads

Vi genererar leads (skickar varma kunder) till er verksamhet där ni betalar ett fast pris per lead. Kanske vill ni ha 100 kvalitetsleads i månaden att bearbeta, eller obegränsat. Vi samlar helt enkelt in kunder som kommit till det sista steget i beslutskedjan, och lämnar sedan över dem till er för avslut. Ett oslagbart upplägg för många branscher.

– du slipper ”cold calls”
– fokusera på avslut istället för sälj
– ingen uppsägningstid
– inga fasta dolda kostnader

Google Ads - Pay per leads

Det här tycker några av våra kunder:

Vårt affärsområde gäller digitala planeringsverktyg för sändningsnät och infrastruktur. Vi opererar på en internationell arena och Timelab har visat på en otroligt hög kompetens vad gäller digital marknasföring via Google.

Patrik Engstedt
Progira Radio Communication

Vi fick höra att Google Ads skulle vara effektivt och att det fungerar. Men vi kunde aldrig föreställa oss att det skulle vara så här bra. Detta är långt, långt över vår förväntan. Timelab gör ett fantastiskt arbete!

Hardy Brännström
Hjälpia AB

Vi har ett framgångsrikt samarbete med Timelab och ser fram emot att fortsätta på lång sikt. Rak dialog, full transparens och tydlig rapportering är viktiga delar som uppskattas. Vi ser stora skillnader i hur potentiella kunder hittar till oss som tydlig effekt av vårt samarbete med Timelab. Vi är mycket nöjda!

Mats Khan
Kontorsgruppen