Jobba hos oss

Just nu söker vi fler kollegor! Häng med på vår spännande resa!

Just nu söker vi:

SYSTEMUTVECKLARE (2 TJÄNSTER)

Timelab är ett konsultföretag i Luleå verksamt inom serverdrift och systemutveckling. Våra utvecklare sitter på vårt kontor och arbetar sida vid sida i teamet.

Vi levererar lösningar till privat och offentlig sektor, mindre och medelstora företag samt till internationella börsnoterade konglomerat. I vår kundstock hittas man allt ifrån internationella rockstjärnor och världsidrottare till mindre företag. Vi har förmånen att arbeta i otroligt spännande och varierande projekt som gör att ingen dag är den andra lik uppe på vårt kontor.

Nu söker vi två utvecklare till vårt team i Luleå
Vi söker dig som har några års erfarenhet programmering på hyfsat hög nivå. Inte nödvändigtvis måste du ha arbetat i en organisation tidigare utan vi vill se att du brinner för programmering, samt att du har skapat moderna lösningar med hjälp av den senaste tekniken. Du känner yrkesstolthet och ansvar för det du levererar men samtidigt är du prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap.

Du ska arbeta obehindrat och effektivt i något av följande:
.NET, C#, Microsoft SQL Server, Elixir, Phoenix, Ruby, React, PHP, Java, Javascript, Node.js, CSS, SASS, LESS, jQuery, Rails, Sinatra, WordPress, Elasticsearch, MySQL, PostgreSQL.

Starkt meriterande är erfarenhet av
Amazon Web services

Utvecklas med oss
Om du har rätt förutsättningar, kommer du att tillgodose dig starka kunskaper genom det som odlas i vår utbildande miljö. Vi söker därför personer med möjligheter att utvecklas på ett bra sätt tillsammans med oss.

Urvalsprocessen sker löpande, så skicka din ansökan så fort som möjligt till [email protected]

För mer information om rollen kontakta oss via [email protected]

GOOGLE ADS ANALYTIKER (1 TJÄNST)

Vi är en av norrbottens ledande leverantörer av konsulttjänster inom Google Ads. Vi vill nu förstärka med ytterligare en analytiker med förkärlek till siffror, statistik, marginaler och kalibrering. Våra konkurrenter är inte lokala, utan vi fightas på den nationella arenan. Vi söker nu dig, som redan är en skarp Google-analytiker, eller som vi kan se en enorm potential i och internutbilda.

Släng in ditt CV till: [email protected] och/eller ring Andreas Johansson på 0920 – 24 87 00 för mer information.