Jobba hos oss

Just nu söker vi fler kollegor! Häng med på vår spännande resa!

Just nu söker vi:

SYSTEMUTVECKLARE (2 TJÄNSTER)

Du ska ha smått otroliga skills, eller åtminstone potential att bli en makalös systemutvecklare. Vi söker allt ifrån juniora till seniora utvecklare, och som vanligt när det gäller Timelab, är vi ute efter riktigta talanger. Meriterande är kunskaper inom cloud computing (Amazon Web Service).

Vi söker en person som känner sig vass inom något av följande:
Ruby, React, C# (.NET), PHP, Java, Javascript, Node.js, CSS, SASS, LESS, jQuery, Angular, Rails, WordPress, Episerver, Umbraco, Symphony, Elasticsearch, MySQL, PostgreSQL.

Anledningarna till att välja oss som arbetsgivare är för många för att nämnas här. Vi erbjuder makalösa arbetstider, grymma förmåner och en stimulerande arbetsmiljö där du jobbar i några av landets mest utmanande projekt.

Maila CV till: jobb@timelab.se så får du veta mer!

GOOGLE ADS ANALYTIKER (1 TJÄNST)

Vi är en av norrbottens ledande leverantörer av konsulttjänster inom Google Ads. Vi vill nu förstärka med ytterligare en analytiker med förkärlek till siffror, statistik, marginaler och kalibrering. Våra konkurrenter är inte lokala, utan vi fightas på den nationella arenan. Vi söker nu dig, som redan är en skarp Google-analytiker, eller som vi kan se en enorm potential i och internutbilda.

Släng in ditt CV till: jobb@timelab.se och/eller ring Andreas Johansson på 0920 – 24 87 00 för mer information.