Om Google Ads

Ni erbjuder en tjänst/produkt. 99.9% som vill ha det ni erbjuder börjar på Google.
Låt oss se till att dom landar hos er.
 
 

Google Ads (Google/Youtube)

Det är egentligen ganska enkelt. De flesta människor använder Google när de söker efter produkter och tjänster. 95% av all söktrafik går till de företag som syns på Googles förstasida. 

Att lyckas få sina annonser visade framför slipade konkurrenter, kräver ett noggrant analytiskt arbete. Vår expertis inom Google Ads är direkt förankrad med Google genom vårt partnerskap. 100% av våra kunder har ökat sin omsättning & marginaler som ett direkt mätbart led av Google Ads i söknätverket och/eller på Youtube.

Alternativen blir då:
1. Du syns på Googles första sida vid specifika sök, och når 95%
2. Du syns ej på Googles första sida vid specifika sök, och når 5%

Vi ser till att du uppnår alternativ 1 för exakt de sök som era produkter och tjänster är måltavlor för.

Google Ads vs SEO (sökmotoroptimering)
Det går inte att jämföra dessa två. SEO är en långdragen chansning kring huruvida en specifik undersida syns när någon söker på Google med text. Det tar lång tid att bearbeta upp ett bra organiskt resultat för enskilda sidor och resultatet kan sedan variera från ena dagen till den andra. Man saknar konkreta verktyg att styra det hela. SEO har heller inget, med exempelvis annonser som syns på Youtube, att göra.

Med Google Ads köper du sökord som endast triggas när någon söker med det ordet, då visas relevanta annonser, och man betalar endast när någon klickar på annonsen. Det kan du – till skillnad från genom SEO – göra för en specifik produktsajt som du har ute på kampanj under en kortare tid. Du kan gå från noll till första sidan på Google inom några minuter.

Vidare är det genom Google Ads man lägger upp annonsering på Youtube och övriga annonseringstjänster inom Googles portfölj.

 

Om du behöver hjälp att nå resultat med Google Ads har du kommit rätt!

 

Det här tycker några av våra kunder:

 

Efter att vi själva har arbetat med Google Ads gav vi uppdraget till Timelab och omgående märkte vi en markant ökning i aktivitet och försäljning. Det märks också att Timelab har en djuplodad erfarenhet av just bilbranschen. Vi är väldigt nöjda med Timelab som partner.

Christoffer Alnelind
Bosses Bil & Motor AB

 
 
 

Vi fick höra att Google Ads skulle vara effektivt och att det fungerar. Men vi kunde aldrig föreställa oss att det skulle vara så här bra. Detta är långt, långt över vår förväntan. Timelab gör ett fantastiskt arbete!

Hardy Brännström
Hjälpia AB

 

Vi har ett framgångsrikt samarbete med Timelab och ser fram emot att fortsätta på lång sikt. Rak dialog, full transparens och tydlig rapportering är viktiga delar som uppskattas. Vi ser stora skillnader i hur potentiella kunder hittar till oss som tydlig effekt av vårt samarbete med Timelab. Vi är mycket nöjda!

Mats Khan
Kontorsgruppen

 

 
google ads
 

Certifierade analytiker & Google Partner

Våra analytiker är certifierade av Google och har dokumenterad specialistkompetens i Google Ads. Vi har förutom detta en omfattande erfarenhet i e-handel och har utvecklat tusentals webbplatser. Allt detta har lärt oss att förstå den djupa samverkan som sker bakom kulisserna.

Två avgörande fördelar med att arbeta med en officiell Google Partner är:

  • Vi arbetar direkt med teamet hos Google för att nå bästa resultat. Google coachar våra analytiker med tips och råd ned på individuella kampanjnivåer. Eftersom Google äger sökmotorn och Youtube, är lyckade annonskampanjer oerhört viktigt för dem. Att vi jobbar direkt med Google som är måna om att annonskampanjerna lyckas, blir avgörande för våra kunder.
  • Vi är redan verifierade kunskapsmässigt av Google och vi uppfyller deras hårda krav på kunskap, antal kundkonton och antal lyckade kampanjer där resultaten har analyserats av Google.

Läs mer om fördelarna med partnerskapet på denna länk.

Kontakta våra certifierade Google Ads-analytiker för kostnadsfri information på 0920-24 87 00 eller via vårt mailformulär