Google Ads

Ni erbjuder en tjänst/produkt. 99.9% som vill ha det ni erbjuder börjar på Google.
Låt oss se till att dom landar hos er.

Google Ads (Google/Youtube)

Det kan se ut som magi, men egentligen är det ganska enkelt. Människor Googlar och ”Youtubar” (svenskar Googlar mer än 50 miljoner gånger om dagen) och för dessa visas relevanta annonser för exakt rätt målgrupp. Av dessa kan vi mäta av vilka som klickar och köper och ställa allt detta i relation till hur mycket pengar du annonserar för. Där ser vi ett direkt mätbart resultat som anger hur mycket du tjänat på annonseringen. Om ingen klickar, kostar det noll. Snacka om enkel win-win.

Att lyckas med detta ovan och få sina annonser visade framför konkurrentens, kräver bl.a. ett noggrant analytiskt arbete. Vår expertis inom Google Ads är förankrat direkt med Google genom vårt partnerskap. 100% av våra kunder har ökat sin omsättning & marginaler som ett direkt mätbart led av Google Ads i söknätverket och/eller på Youtube.

google ads
google ads

Certifierade analytiker & Google Partner

Våra analytiker är certifierade av Google och har dokumenterad specialistkompetens i Google Ads. Vi har förutom detta en omfattande erfarenhet i e-handel och har utvecklat tusentals webbplatser. Allt detta har lärt oss att förstå den djupa samverkan som sker genom bakom kulisserna.

Två avgörande fördelar med att arbeta med en officiell Google Partner är:

  • Vi arbetar direkt med teamet hos Google för att nå bästa resultat. Google coachar våra analytiker med tips och råd ned på individuella kampanjnivåer. Eftersom Google äger sökmotorn och Youtube, är lyckade annonskampanjer oerhört viktigt för dem. Att vi jobbar direkt med Google som är måna om att annonskampanjerna lyckas, blir avgörande för våra kunder.
  • Vi är redan verifierade kunskapsmässigt av Google och vi uppfyller deras hårda krav på kunskap, antal kundkonton och antal lyckade kampanjer där resultaten har analyserats av Google.

Kontakta våra certifierade Google Ads-analytiker för kostnadsfri information på 0920-24 87 00 eller via vårt mailformulär