Svenska | English

YouTube-annonsering

Vi tror att anledningen till att du läser detta är för att vi lyckats bra med vår annonsering via Google Ads. Vi kunde hitta er, och tror oss även kunna hitta era presumtiva kunder för att driva dem vidare till er webbplats. Att lyckas med annonsering på Google och Youtube, och få sina annonser visade framför konkurrentens, kräver ett noggrant analytiskt arbete.

Annonsera på YouTube

YouTube når ut till en majoritet av människor som använder internet – över en miljard unika användare per månad använder YouTube som sökmotor. Det innebär att du som annonsör har en unik möjlighet att visa upp dig och sprida ditt budskap till en enorm publik helt anpassat till din målgrupp och där de befinner sig.

AdWordsYoutube

Fördelarna med att annonsera på YouTube är många. Det är billigt, du får ut ditt budskap till många människor och du kan justera din kampanj till att nå rätt målgrupp, på rätt plats vid rätt tillfälle. Våra analytiker är certifierade av Google och har dokumenterad specialistkompetens för annonsering med Google Ads och annonsering på YouTube. Timelab är officiell Google Partner vilket innebär att vi har expertkunnande och förstår hur Google Ads fungerar.

googlepartner2

Vi har förutom detta en omfattande erfarenhet i e-handel och har utvecklat tusentals webbplatser. Bland våra referenser återfinns bl.a. Skandinaviens största bygghandelskedja XL-bygg, mediekoncernen Schibsted, flertalet organisationer inom offentliga sektorn, världsledande varumärken som BMW, Volvo, AUDI, Mercedes Benz samt mindre nationella och lokala aktörer. Vi har djup kunskap i systemutveckling, IT-drift och digitala affärer.

Kontakta våra certifierade Google Ads-analytiker för mer kostnadsfri information på 0920-24 87 00 eller via formuläret nedan:


Kontakta oss


Vi finns i Norrbotten, i köldens stad, Luleå.

Timelab
Timmermansgatan 22
972 31 LULEÅ
SWEDEN
Telefon:
0920 – 24 87 00

E-post:
info@timelab.se

map div

Timelab – Besök oss på