Svenska | English

Webbshop / e-handel

Vi har omfattande erfarenhet av e-handel och har utvecklat tusentals webbplatser.

Bland våra referenser återfinns bl.a. Skandinaviens största bygghandelskedja XL-bygg, mediekoncernen Schibsted, flertalet organisationer inom offentliga sektorn, världsledande varumärken som BMW, Volvo, AUDI, Mercedes Benz samt mindre nationella och lokala aktörer. Vi har djup kunskap i systemutveckling, IT-drift och digitala affärer.

 

Custom design

Vi tar fram en unik design och anpassar funktionalitet helt mot kravspecifikation. Vi föreslår plattform och teknik utifrån ert behov för att uppfylla kvalitetskraven fullt ut.

 

timelab-webshop

Ramverk och mallar

Vi har även färdiga ramverk byggt på den senaste tekniken som med fördel kan användas istället för att uppfinna hjulet på nytt. Genom att utgå från en redan befintlig stomme finns möjlighet att korta av produktionsleden och med det snabbare komma i mål. Detta medför att man dels arbetar kostnadseffektivt men även att man som kund får en bättre uppfattning om resultatet redan vid beställning.

 

webshop-bild3

 


googlepartner2 Vi kan även hjälpa Er att med AdWords investera i verksamheten. Vi är certifierade av Google och Timelab är officiell Google Partner vilket innebär att vi har expertkunnande och förstår hur AdWords fungerar. Vi på Timelab vet hur denna investering kan hjälpa ditt företag att växa – inom ramarna för din budget. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål.


 

Kontakta oss för mer kostnadsfri information på 0920-248700 eller via formuläret nedan:


Kontakta oss


Om du råkar befinna dig i den yttersta norden, så tveka inte att dimpa förbi på vårt huvudkontor som vi delar med anrika kommunikationsbyrån Vinter. Vi finns här, i köldens stad, Luleå.

Timelab
Storgatan 24
972 32 LULEÅ
SWEDEN
Telefon:
0920 – 24 87 00

E-post:
info@timelab.se

map div

Timelab – Besök oss på