IT-drift & Webhosting

Tiden är förbi då man bara kunde lägga upp en hemsida på ett webbhotell och sedan var allt "fine and dandy". Vi erbjuder heltäckande drift, support och förvaltningsavtal.

Teknisk Partner (för byråer och IT-leverantörer)

I början av 2000 var det vanligt att ”webbdesigners” ”it-personen” eller ”byrån” hade hand om kunders digitala och tekniska system. Så ser det inte ut idag. Det tekniska klimatet har förändrats radikalt och överallt ser man integrerade webbar, affärssystem, appar och avancerade CMS. Tjänsteleverantörer erbjuder ofta någon form av API för kunder att utveckla mot. För den som kan se det, är möjligheterna oändliga. Vi hjälper aktivt våra kunder, att hjälpa sina kunder, att ligga i framkant.

Vi erbjuder ett Tekniskt Partnerskap  där vi löser serverdrift och förvaltning för era eller era kunders appar, webbplatser, intranät eller andra affärskritiska system. Genom vår unika spetskompetens inom både drift och systemutveckling slipper du hamna i en cirkel av flertalet leverantörer med olika kompetenser vid varje tänkbart problem som kan dyka upp.

 Några fördelar med Timelab som Teknisk Partner:

  • En partner med kontroll på din drift ned på maskinvarunivå.
  • Tillgänglighet till programmerare för alla kodmässiga problem.
  • Enkel och överskådlig debitering från en partner.
  • Driftmiljön tillhör en av, om inte, världens bästa. Läs mer om Amazon Web Services här.
  • Förmånliga drift och supportavtal med upp till 24/7 tillgänglighet.
Teknisk Partner
Drift

Vår driftmiljö

Vår expertis ligger inom Amazon Web Services som idag är världens största cloud provider och driftmiljö. Som kund hos oss (och Amazon) delar ni datorcenter med bland annat: Adobe Systems , Airbnb, Autodesk, NASA, Netflix och Slack Technologies.

Vi erbjuder stabil och dedikerad serverdrift för alla typer av applikationer, webbplatser, e-handelsplattformar och verksamhetssystem. Våra nöjdaste kunder hittar man bland digitala byråer och marknadskonsulter som ser en stor vinning i att slippa detta huvudbry, samt bara behöva ett nummer till en Teknisk Partner som kan hantera allt från driften till komplex backend/frontend-utveckling.

Förutom de mer omfattande tekniska partnerskapen, leverear vi servrar och förvaltning till en mängd företag inom privata och offentliga sektorn. Luleå Lokaltrafik, standsnätsleverantören Lunet och Chalmers Tekniska Universitet är några exempel.

Support & Förvaltning

Med Timelab som Teknisk Partner behöver du aldrig oroa dig över säkerhetsuppdateringar, uppdateringar av plugins, versionsuppdateringar etc. Vi tar hand om allt och erbjuder även våra partners ett förmånligt fast timpris för vidareutveckling. 

Vi erbjuder också 24/7 jour-support för både användarhantering och vidareutvecklingsbehov. Vi skräddarsyr ett upplägg som matchar behovet.

IT-drift & Webhosting

Ring oss på 0920 – 248700 eller maila via kontaktformuläret nedan för att få mer info om våra drift och förvaltningstjänster