Intranät

Vi utvecklar skräddarsydda intranät. Vi tittar på er verksamhet och den rådande situationen och presenterar en lösning som matchar ert specifika behov.

Intranät

Intranät är en väldigt bra lösning där alla anställda enkelt kan hålla sig uppdaterade på vad som händer inom företaget. Ett enkelt sätt att sprida och ta till sig relevant information och ett verktyg som förenklar interna samarbetsprocesser.

Vi har många års erfarenhet av utveckling av skräddarsydda intranät. Vi tittar på er verksamhet och den rådande situationen och presenterar en lösning som matchar ert specifika behov.

Vi har arbetat med dom flesta. Bland våra referenser och kunder återfinns bl.a. Skandinaviens största bygghandelskedja XL-bygg, mediekoncernen Schibsted, flertalet organisationer inom offentliga sektorn, världsledande varumärken som BMW, Volvo, AUDI, Mercedes Benz samt mindre nationella och lokala aktörer. Vi har djup kunskap i systemutveckling, IT-drift och digitala affärer.

Färdiga lösningar

Vi har utvecklat flertalet lösningar som bygger på den senaste tekniken. Genom att utgå från en redan befintlig stomme finns möjlighet att korta av produktionsleden och snabbare komma i mål med satsningen.

Det blir också väldigt kostnadseffektivt och man får redan vid start av projektet en klar bild över resultatet.

Ring oss på 0920-24 87 00 eller maila via kontaktformuläret nedan för mer info om hur vi kan hjälpa er med intranätlösningar