Wordpress ENTERPRISE

WP ENTERPRISE

Efter att ha utvecklat tusentals webbplatser i WordPress, skapade vi det vi anser vara världens bästa WP-avtal. 
WP ENTERPRISE är ett omfattande drift, support och förvaltningsavtal för kunder med en eller flera webbplatser, ett intranät eller en e-butik (ex WooCommerce) på världsledande CMS: et WordPress.

WP ENTERPRISE utgör ramen för en trygg och bekymmersfri tillvaro för era affärskritiska digitala plattformar. Avtalet ger er bland annat:

  • hosting på dedikerad högpresterande server (AMAZON).
  • 24/7 (tele/mail) driftsupport
  •  obegränsad 24/7 (tele/mail) WP-support
  • gratis hjälp med all form av domänhantering
  • säkerhetsuppdateringar och övriga uppdateringar av plugin
  • backup av databaser, webbplats och innehåll
  • tillgång WP-expertis inom e-handel, SEO, Ads m.m.
  • ett oslagbart avtalspris för vidareutveckling
  • skydd mot hacker-attacker och dryga återställningskostnader


Till skillnad från klassiska webbhotell (mapp på en dator) så ligger din WP på en helt egen dedikerad server med oöverträffad prestanda. Med detta ökar säkerheten och risken minskar för vanliga hacker-angrepp som dagligen ställer till det på webbplatser som sedan kräver kostsamma återställningar.

Supporten gäller inte bara driftsfrågor, utan vår support är komplett och gäller även allt rörande WordPress funktionalitet. Vi kan även supportera era egna webbutvecklare i mer omfattande projekt.

 

Några av företagen som valt avtalet WP ENTERPRISE

Söker du ett av världens bästa support och driftavtal för WP har du kommit rätt!

Just nu 995,-/mån

TIMELAB WP ENTERPRISE innebär bekymmersfri drift av webbplatser och e-handelslösningar baserat på WordPress.
Ni har genom avtalet obegränsad tillgång till några av landets mest erfarna systemutvecklare i WP, redo att hjälpa till.

Pris hos marknadsledande konkurrenten ca: 3.500 – 8.000,-/mån


Det här tycker några av våra kunder:

Timelab har byggt vår webbplats i WP men också utvecklat Colorbrings app för IOS/Android. Ett ytterligare extra plus är att dom är experter på Google Ads där vi driver vår största marknadsföring. Som VD för Colorbring och chef inom IT-konsulftföretaget SIGMA har jag träffat många aktörer och få gör det så här bra.

Milos Rajkovic
Colorbring / SIGMA IT

Innan vi började jobba med Timelab kunde minsta lilla bekymmer bli väldigt frustrerande och tidskrävande. Vems var felet? Programmerarens, webbhotellets, reklambyrån eller var det handhavandefel? Man fick spendera tid i detektivarbete. Nu ringer vi ett nummer. Det kan inte bli bättre! 

Jimmy Nyström
Plannerwall

Vi började samarbetet med att Timelab utvecklade och driftsatte vår nya webbplats, nu i senaste skedet har Timelab i samarbete med oss, utvecklat en APP för den nordamerikanska marknaden. Timelab konsulterar oss på den internationella marknaden med Google Ads. Det funkar otroligt bra!

Patrik Engstedt
PROGIRA