Svenska | English

Intranät

Intranät är en väldigt bra lösning där alla anställda enkelt kan hålla sig uppdaterade på vad som händer inom företaget. Ett enkelt sätt att sprida och ta till sig relevant information och ett verktyg som förenklar interna samarbetsprocesser.

Vi har många års erfarenhet av utveckling av skräddarsydda intranät. Vi tittar på er verksamhet och den rådande situationen och presenterar en lösning som matchar ert specifika behov.

Vi har arbetat med dom flesta. Bland våra referenser och kunder återfinns bl.a. Skandinaviens största bygghandelskedja XL-bygg, mediekoncernen Schibsted, flertalet organisationer inom offentliga sektorn, världsledande varumärken som BMW, Volvo, AUDI, Mercedes Benz samt mindre nationella och lokala aktörer. Vi har djup kunskap i systemutveckling, IT-drift och digitala affärer.

 

nyintranat66

 

Färdiga lösningar

Vi har utvecklar flertalet lösningar som bygger på den senaste tekniken. Genom att utgå från en redan befintlig stomme finns möjlighet att korta av produktionsleden och snabbare komma i mål med satsningen. Det blir också väldigt kostnadseffektivt och man får redan vid start av projektet en klar bild över resultatet.

nyintranat5


googlepartner2 Vi kan även hjälpa Er att med AdWords investera i verksamheten. Vi är certifierade av Google och Timelab är officiell Google Partner, vilket innebär att vi har expertkunnande och förstår hur AdWords fungerar. Vi på Timelab vet hur denna investering kan hjälpa ditt företag att växa – inom ramarna för din budget. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål.


 

Kontakta oss för mer kostnadsfri information på 0920-248700 eller via formuläret nedan:


Kontakta oss


Om du råkar befinna dig i den yttersta norden, så tveka inte att dimpa förbi på vårt huvudkontor som vi delar med anrika kommunikationsbyrån Vinter. Vi finns här, i köldens stad, Luleå.

Timelab
Storgatan 24
972 32 LULEÅ
SWEDEN
Telefon:
0920 – 24 87 00

E-post:
info@timelab.se

map div

Timelab – Besök oss på