Svenska | English

Hemsida

En hemsida är företagets ansikte utåt i den digitala världen. Vi har lång erfarenhet av webbutveckling och har utvecklat tusentals hemsidor. Hör av er till oss för ett förslag som är helt anpassat för ert företag.

Hur en webbplats utformas bygger på hur verksamheten ser ut, vad den kräver och vilka mål som finns uppsatta. Vi utgår alltid från kundens och den specifika verksamhetens behov och anpassar varje projekt för att nå bästa tänkbara resultat. Slutresultatet kan bli allt ifrån en enklare kommunikativ webbplats, till ett komplext e-handelssystem som omsätter miljardtals kronor.

Vi har arbetat med dom flesta. Bland våra referenser och kunder återfinns bl.a. Skandinaviens största bygghandelskedja XL-bygg, mediekoncernen Schibsted, flertalet organisationer inom offentliga sektorn, världsledande varumärken som BMW, Volvo, AUDI, Mercedes Benz samt mindre nationella och lokala aktörer. Vi har djup kunskap i systemutveckling, IT-drift och digitala affärer.

 

timelab-adwordsskarmar2

 

Färdiga lösningar

Vi har utvecklat flertalet lösningar som bygger på den senaste tekniken. Genom att utgå från en redan befintlig stomme finns möjlighet att korta av produktionsleden och snabbare komma i mål med satsningen. Det blir också väldigt kostnadseffektivt och man får redan vid start av projektet en klar bild över resultatet.

 

ramverk2

 


googlepartner2 Vi kan även hjälpa Er att med AdWords investera i verksamheten. Vi är certifierade av Google och Timelab är officiell Google Partner, vilket innebär att vi har expertkunnande och förstår hur AdWords fungerar. Vi på Timelab vet hur denna investering kan hjälpa ditt företag att växa – inom ramarna för din budget. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål.


 

Kontakta oss för mer kostnadsfri information på 0920-248700 eller via formuläret nedan:


Kontakta oss


Om du råkar befinna dig i den yttersta norden, så tveka inte att dimpa förbi på vårt huvudkontor som vi delar med anrika kommunikationsbyrån Vinter. Vi finns här, i köldens stad, Luleå.

Timelab
Storgatan 24
972 32 LULEÅ
SWEDEN
Telefon:
0920 – 24 87 00

E-post:
info@timelab.se

map div

Timelab – Besök oss på